De vloot van Bootje Varen Breda


Ga direct naar onze nieuwe site: 

2 x 10-Persoonssloep Klik hier voor foto's
Voor kleine groepen hebben wij 2 Sloepen. De sloepen zijn mooi afgewerkt. De sloepen worden standaard gevaren door een schipper, maar u mag ook zelf schipper zijn zonder vaarbewijs.


Luxe 15-Persoonssloep Klik hier voor foto's
In 2012 is de vloot uitgebreid met deze luxe sloep. De omgebouwde reddingssloep is geschikt voor maximaal 15 personen. Ideaal voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of uw huwelijk. Deze luxe reddingssloep wordt altijd door één van onze schippers gevaren, die indien gewenst een verhaal over de omgeving kan vertellen. De sloep is zeer comfortabel ingericht met heerlijke kussens voor een ontspannen tocht. Aan boord kunt u genieten van één van de arrangementen met een hapje, borrel of heel diner. Uiteraard kunt u de sloep ook zonder catering huren. U wordt altijd gevaren door één van onze enthousiaste schippers die u het een en ander verteld over de bezienswaardigheden op de route of een muziekje opzet als u dit wenst. 

 

Luxe 20-Persoonssloep Klik hier voor foto's
Breda beschikt over de Reddingssloep: de Admiraal Sir Henrick. Deze sloep van 10 meter heeft een rijke history. Zo werd de sloep ingezet als reddingssloep op een stoomschip. In 2002 is zij geheel omgebouwd tot luxe sloep. De sloep is geheel afgewerkt met teak en mahonie hout waardoor zij een zeer exclusieve uitstraling heeft. De mooie kabelaring met leguaan en de luxe kussens maken de sloep helemaal af! Deze sloep is voorzien van een goede geluidsinstallatie (cd, mp3 cd en usb) en een grote koelkast. De sloep is voorzien van een grote buiskap waar u bij regen met 12 personen onder kunt zitten (uiteraard zijn er voldoende poncho's aan boord).  

In totaal kunnen er 20 mensen aan boord van de Admiraal. De Admiraal wordt altijd gevaren door een schipper.

 

Luxe 25-Persoonssloep Klik hier voor foto's
Breda beschikt over deen Harding Reddingssloep. Deze strakke grijze sloep van 9 meter is een moderne reddingssloep. De strakke romp met dikke rubberen stootrand en de luxe zwarte kussens maken de sloep helemaal af! In totaal kunnen er 25 mensen aan boord van deze sloep (met diner aan boord is het aantal personen beperkt tot 20). Deze sloep wordt altijd gevaren door een schipper.

 

Luxe 30-Persoonssloep Klik hier voor foto's
Breda beschikt over de Reddingssloep: de Harding-Jan van Gent genaamd "Boca Chica". Deze luxe party sloep van 9 meter is een lust voor het oog. De sloep is geheel afgewerkt met Jan van Gent beslag waardoor zij een zeer exclusieve uitstraling heeft. De mooie kabelaring met leguaan en de luxe antraciete kussens maken de sloep helemaal af! Deze sloep is voorzien van een goede geluidsinstallatie (cd, mp3 cd en usb / 1600 watt!), en een grote koelkast. De sloep is voorzien van een buiskap waar u bij regen met 8personen onder kunt zitten (uiteraard zijn er voldoende poncho's aan boord).  

In totaal kunnen er 30 mensen aan boord van de Boca Chica (met diner aan boord is het aantal personen beperkt tot 25). De boot kan tevens worden ingezet als "disco sloep". Er kunnen dan maximaal 35 personen aan boord. De Boca Chica wordt altijd gevaren door een schipper.

Luxe 40-Persoonssloep Klik hier voor foto's
Deze luxe 40-Persoonssloep is de nieuwste aanwinst en in de eerste maanden van 2013 compleet nieuw gebouwd. Dit heeft ervoor gezorgd dat deze luxe sloep speciaal ontwikkeld is voor grote groepen en van alle gemakken is voorzien.

Ideaal voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, zakelijk met klanten, een groep vrienden of een bruiloft. 

De 40-persoonssloep word altijd gevaren door een ervaren schipper die desgewenst ook wat over Breda en haar water kan vertellen. Aan boord zijn luxe kussens, een muziekinstallatie en koel mogelijkheden voor drankjes. Tevens heeft de luxe sloep een kap waar bij regen diverse personen onder kunnen schuilen.

 

Terras Boot voor max. 15 personen Klik hier voor foto's
Dit luxe terras met motor is ideaal voor een gezellige borrel, feestje, vergadering, BBQ, pokerclinic of cocktailworkshop. De terras boot wordt altijd gevaren door een schipper.